Re:member Kredittkort

Re:member kredittkort er et av de bedre kredittkortene på markedet. Kortet har gjort det bra i en rekke store kredittkorttester, og det er gjerne fordelsprogrammet som blir trukket frem som en grunn til at du bør skaffe deg kredittkortet fra Re:member.

Renter og kredittgrense på Re:member

Hvor høye renter et kredittkort har er gjerne en viktig faktor når man velger kort. Hos Re:member kredittkort kan kunden selv velge hvor høy renten skal være. I det mener vi at Re:member kommer i to ulike varianter. Kunden kan velge et kort med en årsavgift på 295 kroner. Gjør man dette er den nominelle renten på kortet på 14,66 prosent. I tillegg kan man velge et Re:member-kort uten årsavgift. Da er den nominelle renten noe høyere, nemlig 21,62 prosent. I tillegg kommer Re:member kredittkort med 45 rentefrie dager. Betaler ned alt man skylder på kortet i den rentefrie perioden er kreditten helt gratis.

En grunn til at mange velger Re:member kredittkort er at kortet tilbyr en relativt høy kredittgrense på 150 000 kroner. De fleste trenger nok ikke en så høy kredittgrense, men for deg som ønsker høy kreditt bør altså Re:member vurderes på grunn av denne muligheten.

Hvor høy kredittgrense du får innvilget beror selvfølgelig på din egen økonomi, og kredittgrensen settes individuelt basert på kredittesten som Re:member foretar av deg.

Fordelsprogrammet på Re:member

Re:member kredittkort er tilknyttet et fordelsprogram som er blant de bedre på markedet. Kortet inkluderer for det første en gratis reiseforsikring og avbestillingsforsikring dersom du betaler minst halve reisen med ditt Re:member-kort.

I tillegg gir Re:member-kortet deg tilgang til en rekke gode rabattavtaler der du får gode rabatter på en rekke varer i en rekke butikker. Vi vil særlig trekke frem rabatter hos populære nettbutikker som Zalando og Nelly, samt rabatt ved booking av hoteller hos Hotels.com og hos flyselskapet SAS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Finn beste kredittkort 2022
Shale theme by Siteturner