Kredittkort med rabatt og fordeler

En av de tingene som gjør at det potensielt kan være lønnsomt å bruke kredittkort er at mange av kredittkortene er tilknyttet ulike fordelsprogrammer og rabattordninger som gjør at du faktisk kan tjene penger på å bruke kredittkortet ditt. Bruker du kredittkortet hyppig kan det faktisk bli en del penger å tjene på dette. I jungelen av ulike kredittkorttilbydere er det vanskelig å få oversikten over de ulike fordelsprogrammene som finnes. I denne artikkelen ser vi derfor nærmere på hvilke fordelsprogrammer som finnes for ulike kredittkort, slik at du kan finne ut hva som passer best for deg.

Kredittkort med rabatt på bensin

Bensin og annet drivstoff er en stor utgift for de fleste av oss som bruker bil til daglig. Bensin er dyrt, og med en stadig lavere oljepris blir bensinen og annen drivstoffstadig dyrere. Det mange ikke er klar over er at det er mye å spare inn på denne utgiftsposten dersom man skaffer seg et kredittkort som gir bensinrabatt. Vi har valgt å kalle slike kort ”bensinkort”, selv om de fungerer som et vanlig kredittkort. Kort forklart er et bensinkort et kredittkort som gir deg rabatt når du bruker kortet til å betale for drivstoff. Ved å bruke et slikt kort kan en husholdning som aktivt bruker bilen i dagliglivet spare flere tusen kroner hvert år.

Det er flere gode kredittkort med bensinrabatter på markedet, men noen bør likevel treffes frem. Shell Mastercard er et kort som utgis av Ikano og Shell. Kortet gir deg 40 øre i bensinrabatt per liter du fyller hos Shell-stasjoner. I tillegg har kortet mange andre fordeler. Som kunde får du tilgang til en fordelsportal der du finner oversikt over rabatter du kan få ved å benytte deg av Shell Mastercard i ulike butikker, ved overnatting på hotell og annet. Shell-kortet er også knyttet opp mot Trumf-programmet, og du får 1 % Trumf-rabatt hver gang du bruker kortet.

Flexi Visa er et annet kort som gir gode rabatter ved kjøp av bensin og annet drivstoff. Flexi Visa gir deg såkalt ”cashback” ved kjøp av mange ulike forskjellige typer varer, blant annet drivstoff. Bruker du kortet til å betale for bensin og drivstoff får du 4 % cashback.

Det tredje kortet vi vil trekke frem som et godt bensinkort er 365Privat Mastercard. Dette er et av de beste kredittkortene på markedet, og har flere ganger blitt kåret til Norges beste kredittkort. 365Privat Mastercard gir deg rabatt ved kjøp av bensin og annet drivstoff på alle bensinstasjoner. Du får hele 3,65 % rabatt ved kjøp av drifstoff dersom du betaler med 365Privat Mastercard.

Et annen godt bensinkort er kredittkortet NAF Xtra. Dette er et kredittkort som tilbys alle som er medlem av NAF. Kortet gir deg hele 50 øre rabatt per liter dersom du fyller bensin på 1-2-3, Best og Circle K bensinstasjoner.

Hos Låneportalen får du en god oversikt over fordeler med kredittkort og oversikt over de beste kredittkortene.

Kredittkort med generelle rabattprogrammer

Mange kredittkort er tilknyttet ulike rabattprogrammer der du får ekstra rabatter på ente spesielle varegrupper eller ulike butikker. Velger du et slikt kredittkort kan du spare mye på å handle i spesielle butikker eller spesielle typer varer. Som kunde får du tilgang til egne nettsider som forklarer deg hvor og hva du kan få rabatt på. Et av de mest populære kredittkortene med et godt rabattprogram er Re:member kredittkort.

Kredittkort som gir deg bonuspoeng

Dersom du reiser mye med fly er du sikkert klar over at de fleste flyselskaper har egne bonusprogrammer der reisende kan tjene bonuspoeng som de kan bruke til kjøp av flybilletter. Her i Norge er Norwegian sitt Norwegian Reward og SAS sitt Eurobonus de mest kjente programmene. For begge disse programmene finnes det kredittkort som kan hjelpe deg med å spare opp bonuspoeng raskere.

Norwegian har sitt eget kredittkort som gir deg bonuspoeng hver gang du bruker kortet. For Eurobonus-programmet til SAS er det flere ulike muligheter for å tjene opp bonuspoeng ved å bruke kredittkort. Trumf har sitt eget Trumf VISA som gir deg Trumf-poeng hver gang du handler. Trumf-poengene kan veksles inn i Eurobonuspoeng. Bruker du DNB Mastercard kan også dette kobles opp mot SAS Eurobonus. Også American Express brukere kan koble opp kortet sitt mot Eurobonus og tjene bonuspoeng når de bruker kortet. I tillegg har SAS sitt eget kredittkort som er direkte tilknyttet Eurobonus-programmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Copyright Finn beste kredittkort 2022
Shale theme by Siteturner